Франция 2016 квалификации

Норвегия - Италия
Национален отбор по футбол на Италия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Италия показаха едно много приятно лице в дебютния мач на новия наставник Антонио Конте. Победата с 2:0 над Холандия даде много поводи за оптимизъм в Италия и местните медии масово пишеха позитиви за Скуадра Адзура. Сега обаче идва първият официален мач за Конте, в който за тяхна радост не срещат най- силния възможен тим. Норвегия нямат силно поколение. През последната една година те изиграха цели 12 мача, от които спечелиха едва един и то срещу Молдова. Словения, Швейцария, Исландия, Дания, Шотландия, Полша, Чехия, Франция, Русия, ОАЕ и Англия се оказаха непреодолимо препятствие за тях. Едва ли с тези показатели ще могат да се опънат на преродената Италия. Прогноза 2.

Чехия - Холандия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Холандия ще излезнат в този мач със самочувствието на отбор, който игра полуфинал на Световното в Бразилия и финал на това в Южна Африка. Лалетата имат един страхотен състав, който беше спрян единствено от дузпите на полуфинала с Аржентина. В същото време Чехия въобще не бяха на Мондиала, а вместо това играха контроли, като не успяха да спечелят в нито една от 4-те си приятелски срещи през тази година. Преди няколко дни паднаха и от САЩ. Отборът на гостите е поне една класа отгоре на Чехия. Прогноза 2.

Босна и Херцеговина - Кипър
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Босна и Херцеговина са длъжни да спечелят първия си мач пред собствена публика и очакваме да го сторят с разлика. Босненците са основен фаворит за второто място в групата, единствено Белгия изглежда като по- добър тим от тях. Домакините участваха на Световното, където се представиха много достойно, но отпаднаха в групите. В състава на Босна личат имената на футболни звезди като Асмир Бегович, Емир Спахич, Миралем Пянич, Един Джеко и Ведад Ибишевич. Едва ли отборът на Кипър, който в последните си 13 мача има 3 равенства и 10 загуби, ще може да спре нападателната мощ на Босна в лицето на Пянич, Джеко и Ибишевич. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Андора - Уелс
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2/2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Уелс не би трябвало да имат проблеми да поведат още през първото полувреме на Андора. Домакините през последните две години са изиграли 16 мача, сред които са записали 1 равенство и 15 загуби. Уелс са далеч по- силен отбор, все пак от Уелс е най- скъпият футболист в света - Гарет Бейл, който сам по себе си струва около 50 пъти повече от целия тим на домакините. Прогноза 2/2.

ТВ Програма
19:00 Азербайджан - България ---> БНТ 1
21:45 Норвегия - Италия ---> Diema

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/2016_9.html

Comments Off on Франция 2016 квалификации

Comments are closed.