Френски футбол от Betfair

Реймс - Марсилия
Франция
Час - 15:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Реймс приема Марсилия във втори кръг от френското първенство. Реймс едва ли пазят добри спомени от последния си домакински двубой срещу Марсилия - тогава гостите спечелиха с резултат 5:0. Марсилия имат много по-класните футболисти и, за разлика от опонента си тази вечер, винаги са в челото на класирането. Най-нормалното нещо е по-класния отбор да победи. Прогноза 2.

ПСЖ - Аячо
Франция
Час - 22:00
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

ПСЖ и Аячо излизат в един крайно неравен сблъсък. ПСЖ е без съмнение най-добрия отбор във Франция и един от най-добрите отбори в света. Там играят състезатели от най-високо ниво. Аячо е новак в елита и се очаква през този сезон да мисли за оцеляването си. Силно се съмняваме да се случи нещо различно от убедителна победа за ПСЖ. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Локомотив Москва - Терек Грозни
Русия
Час - 13:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Локомотив Москва започнаха участието си в руското първенство с 3 победи и 1 равен. Терек Грозни в същото време имат на своята сметка 3 равенства и 1 загуба. Локомотив е фаворит за трите точки. Те спечелиха 3 от последните си 4 мача срещу Терек Грозни. Статистиката е изцяло в полза на домакините. Прогноза 1.

Ростов - Криля Советов
Русия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10


ФК Ростов показват изключителна форма от началото на сезона. Те записаха 2 победи и 2 равенства. Същото далеч не може да се каже за гостите. Те са в серия от 3 поредни загуби, в които не успяха даже да вкарат гол. Нормално, все пак те идват от долния ешалон. Явно все още не са готови за участие при най-добрите. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/betfair_16.html

Comments Off on Френски футбол от Betfair

Comments are closed.