Френски футбол

Марсилия - Ница
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Марсилия е задължена да победи в домакинската си среща срещу намиращият се на само две места от зоната на изпадащите Ница. Марсилия се представя страхотно като домакин. В последните си 3 мача пред собствена публика този отбор записа само победи. А в последните си 5 двубоя у дома срещу отбора на Ница има 4 победи и 1 равенство. Ница загубиха в последните си 2 мача и сега смятаме, че е твърде вероятно да допуснат ново поражение. Прогноза 1.

Емполи - Авелино
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10
Двата отбора правят изключително много равенства, като в последно време това се случва още по- често. 4 от последните 5 мача и на двата отбора са завършили без победител. Като цяло през сезона близо 40% от срещите и на двата тима са финиширали със знак Х, което си е много солиден процент. Освен това, двата тима са равностойни, като разликата между тях в класирането е само 5 точки. Прогноза Х.

Мюнхен 1860 - Аален
Германия 2-ра Бундеслига
Час - 19:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10
Два отбора с много изравнени възможности, които към момента имат еднакъв актив от точки в първенството. Отборите се намират в златната среда и нямат реални шансове нито за изпадане, нито за влизане в 1-вата Бундеслига. В последно време и двата отбора правят необичайно много равенства. 5 от последните 10 мача на двата тима са завършили без победител. Твърде вероятно е и сега така да се получи. Прогноза Х.

Кайзерслаутерн - Сандхаузен
Германия 2-ра Бундеслига
Час - 19:30
Прогноза - 2
Коефициент - 8.00
Сигурност - 3/10
Има много предпоставки за изненада тук, а коефициентът, предложен от букмейкърите, е повече от изгонен. Първият мач от първия дял на първенството завърши с победа за Сандхаузен. Сега Кайзерслаутерн се намират в криза, като са в серия от 3 поредни загуби. Разликата в точките между двата отбора е само 3, така че няма да е чак такава изненада, ако гостите извоюват трите точки. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/blog-post_7.html

Comments Off on Френски футбол

Comments are closed.