Фрозиноне – Наполи: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев

Фрозиноне е с единия крак в Серия “Б” догодина, тъй като отдавна стои в зоната на изпадащите, а до спасението има 10 точки. Ще бъде чудо, ако в оставащите 5 кръга Фрозиноне навакса пасива и оцелее, това ми се струва нереално.

Сега тимът приема Наполи, който е втори в класирането и отдавна сякаш загуби мотивация за каквото и да било в първенството. Ювентус дръпна със смазваща преднина, Наполи пък се откъсна пред преследвачите и просто доиграва сезона. Целта пред неаполитанците беше Лига Европа, но и там отпаднаха.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

За този мач прогнозирам гол/гол за коефициент 2.10 от родния букмейкър Efbet. Смятам, че домакините може да се напънат поне за един гол и в едно от последните си домакинства в елита да зарадват макар и малко верните си фенове.

Любопитното е, че почти две трети от 33-те мача на Наполи до момента от началото на сезона са с над 2,5 гола, така че може да погледнете и този пазар, ако ви се струва логичен. Но от друга страна Фрозиноне е допуснал най-малко четири гола в последните три мача – две загуби с по 0:4 и една с 1:5…

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
13:30/28 апр.
Фрозиноне - Наполи
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Фрозиноне – Наполи: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/frosinone-napoli-stefan-ralchev-28-04-19/

Comments Off on Фрозиноне – Наполи: Прогноза и залог от Италия на Стефан Ралчев

Comments are closed.