Фулъм – Кардиф: Прогноза и залог от Висшата лига

Срещата е без значение за домакините, които ще играят във второто ниво през следващия сезон. Фулъм направи редица промени през настоящата кампания, които в крайна сметка не доведоха до позитивен резултат. Колебанията продължиха и под ръководството на Клаудио Раниери, а още през ноември бе ясно, че “котиджърс” трудно ще остане в английския елит.

Класата на тима и сработването между отделните индивидуалности не бе на необходимото ниво, а това са основни изисквания за поддържане на елитното статукво в Англия. Все пак назначаването на Скот Паркър донесе лек позитивизъм в лондонския клуб, след като бяха записани две поредни победи на нула. Фулъм надигра Евертън у дома с 2:0, а седмица по-късно дойде и победата срещу “черешките” с 0:1.

Списък с бонусите, които предлагат букмейкърите

Дали в трети пореден мач ще видим успех за “котиджърс”?! Прекалено оптимистична и смела ще е подобна прогноза, предвид състоянието на тима и идния опонент. Кардиф също се намира в зоната на изпадащите, но поне запази живи шансовете си за оцеляване до последно. Уелсци се намират на три точки дистанция от спасителния бряг, което придава особена значимост на предстоящия сблъсък.

Според мен Кардиф няма да загуби в събота. Ще бъде по-дейният тим, ще търси ранно попадение и ще създава положения пред вратата на домакините. Поради тази причина залагам на гол от тяхна страна, но най-вероятно и Фулъм ще стигне до такъв. Маркетът гол/гол идва с приличен коефициент, а и напълно отговаря на срещата.

Фулъм запази вратата си суха едва два пъти в своите домакинства. Последният случай бе преди две седмици, когато постигнаха победа над “карамелите”. Мачовете между “котиджърс” и “сините птици” винаги са обвързани с висока резултатност и размяна на попадения. Девет от предходните десет срещи помежду им завършиха с голове в двете врати.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
17:00/27 апр.
Фулъм - Кардиф
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Фулъм – Кардиф: Прогноза и залог от Висшата лига впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/fulham-cardiff-26-04-19/

Comments Off on Фулъм – Кардиф: Прогноза и залог от Висшата лига

Comments are closed.