Футболна прогноза за 19.09 2016

Прогноза за мача:          

Страсбург - Ред Стар 93 - победа домакин- 2.00

 

Виж цялата прогноза на: http://zalozite.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1567%3A---1909-2016&catid=37%3Adnevni-futbolni-prognozi&Itemid=53&lang=bg

Comments Off on Футболна прогноза за 19.09 2016

Comments are closed.