Футболна прогноза за 19.10.2017

Прогноза за мача:      

Dinamo Kiev - Young Boys - home win - 1.65 WinBet

Виж цялата прогноза на: http://zalozite.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1632%3A-19102017&catid=44%3A2017-10-24-09-20-27&Itemid=29&lang=bg

Comments Off on Футболна прогноза за 19.10.2017

Comments are closed.