Футбол от Европа

Новара - Бреша
Италия
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10
Двата тима са сред отборите, които правят най- често Х-ове този сезон. Всъщност Бреша са на първо място в тази класация с цели 12 равенства от 23 мача. И Новара не им отстъпват по- назад, като те са с 9 равенства за същия брой срещи. Като добавим и факта, че последните 2 директни мача между Новара и Бреша завършиха с реми, залогът ни за Х става още по- вероятен.

Аякс младежи - ВВВ Венло
Холандия 2-ра дивизия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10
ВВВ Венло са в убийствена форма, като са в серия от 5 победни победи. И младежкия състав на Аякс правят някои добри мачове, но въпреки това смятаме, че гостите са много по- силни. Това си личи и от разликата в класирането. ВВВ Венло са трети, докато младежите на Аякс са 17-ти. Въпреки че и това е достатъчно, за прогнозата ни най- голямо влияние има друго нещо - първата среща между двата отбора от този сезон, когато Венло спечелиха с 5:1. Младите момчета на домакините едва ли са забравили този мач и той определено ще им пречи в понеделник. Прогноза 2.

Селта Виго - Атлетик Билбао
Испания
Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 5/10
Гостите са в отлична форма, като в последния кръг извоюваха равен с Реал Мадрид, а преди това записаха три поредни победи с резултати 5:1, 4:2 и 6:1. Благодарение на страхотното си представяне Билбао са 4-ти с 43 точки, докато Селта са 11-ти с 25. Двата тима се срещнаха за последно преди по- малко от 2 месеца, когато Атлетик Билбао размазаха опонента си с 4:0. До голяма степен и тук важи същото като от горната прогноза - Селта ще излезнат със страх срещу Билбао след последния им мач и след страхотните изяви на гостите в последно време.

Дарби Каунти - КПР
Англия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.80
Сигурност - 5/10
Гостите с изявите си в последно време показват, че заслужават да се върнат в елита на Англия. Куинс Парк Рейнджърс в момента са на второ място, което дава право на директна промоция. И домакините са в ситуация да атакуват поне място в зоната за плейофи. Но в последно време изявите им са не толкова убедителни. Докато гостите в последните си 5 мача имат 4 победи и 1 равенство. Очакваме нова победа за гостите. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/02/blog-post_10.html

Comments Off on Футбол от Европа

Comments are closed.