Футбол от Португалия

Спортинг - Рио Аве
Португалия
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Не се очаква Спортинг да имат никакви проблеми в домакинството си на Рио Аве. Домакините се борят за титлата и всяка домакинска победа срещу отбори от средата на класирането е абсолютно задължителна. Засега Спортинг се справят почти перфектно у дома с 8 победи и 2 равни. Днешният им противник е сред най-слабите гости в португалското първенство. Рио Аве играят добре у дома, но не могат да покажат същите игри в гостуванията си. Много е вероятно Спортинг са спечелят с разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Брага - Ещорил
Португалия
Час - 23:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Очакваме страхотната форма на 4-ия Брага да им бъде достатъчна за победата срещу неубедителния тим на Ещорил, намиращ се на 11-то място в класирането. Брага имат 5 победи и 2 равни в последните си 7 мача, докато гостите имат 2 победи, равен и 5 загуби в последните си 8 двубоя. Брага несъмнено са фаворити за трите точки. Прогноза 1.

Трапани - Комо
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Комо изглежда най-после намериха своя път към качествения футбол. След цял сезон на ужасни игри, сега гостите са в серия от пет поредни мача без загуба. Противникът им не може да се похвали с такава успеваемост. Трапани имат 2 загуби в 3-те си мача от началото на календарната година. Смятаме, че гостите няма да бъдат победени. Прогноза двоен шанс Х2.

Льо Авър - Дижон
Франция 2
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.80
Сигурност - 5/10

Напълно равностоен мач според букмейкърите, в който обаче според нас гостите имат известно предимство. Дижон са лидери в класирането, докато Льо Авър са на шесто място. Дижон са в страхотната поредица от 10 мача без поражение. Льо Авър пък имаха нещастието да загубят два от последните си три двубоя. Гостите са по-класния отбор и смятаме, че разликата в класите е по-голяма, отколкото е домакинското предимство на Льо Авър. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_8.html

Comments Off on Футбол от Португалия

Comments are closed.