Футбол от Финландия Вейкауслига

ХИК Хелзинки - ФК Интер
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Лидерът в класиранетf ХИК Хелзинки излиза в поредната си важна битка за първото място. Макар и да са на първо място, има цели два отбора, които дебнат на една точка зад тях. ХИК нямаха никакви проблеми в последните си домакинства срещу днешния си съперник. Последните 4 такива мача са спечелени от ХИК, като всички от тях са с поне два гола разлика. Малко вероятно изглежда сега да допуснат провал. Прогноза 1.

ВПС Вааса - Илвеш
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Изненадващ е коефициентът за победа на Илвеш при гостуването им на последния в класирането. Гостите се намират в прекрасна форма, като имат 4 победи и 1 равен в последните си 5 двубоя. Няма как да не определим като фаворит отбора на Илвеш при тези обстоятелства. Прогноза 2.

КуПС Куопио - Сейняоен
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Сейняоен е един от двата отбора, които гонят ХИК за първото място. Гостите правят една отлична кампания, която в момента изглежда на път да набере още по-голяма сила. Сейняоен са в серия от 3 поредни победи. Имат и две победи в последните два мача срещу КуПС. А какво да кажем за домакините? Те нямат успех в 6 поредни двубоя и заемат позиция в долната половина на класирането. Прогноза 2.

ФК Лахти - КТП Котка
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

6-ия в класирането ФК Лахти приема 10-ия КТП Котка. Показаното досега през сезона ни демонстрира, че ФК Лахти могат да се похвалят с много по-сериозни футболни качества. Коефициентът за тях не е висок, но вероятно да се получи е достатъчно голяма. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_10.html

Comments Off on Футбол от Финландия Вейкауслига

Comments are closed.