Футбол от Франция

Троа - Лион
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Лион имат едно поне на пръв поглед лесно гостуване. Те се изправят срещу отбора на последно място в класирането, който все още няма победа от началото на сезона и записа само една точка в последните си 7 двубоя. Може би това е нормално с оглед на факта, че през миналия сезон играха в Лига 2. Преди два сезона, когато за последно играха в елитния ешалон, записаха две загуби от Лион. С оглед на ситуацията при тях сега, едва ли този път резултатът ще е много по-различен. Прогноза 2.

Аячо - Бордо
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Бордо правят един приличен сезон, но същото не може да се каже за домакините. Аячо са на предпоследно място в класирането, изпреварвайки единствено Троа. Играта им е много неубедителна и някои специалисти вече ги слагат сред фаворитите за изпадане. Трудно е да се откаже отсега дали наистина ще изпаднат, но днес е много вероятно да увеличат шансовете си за това. Прогноза 2.

Бастия - Каен
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.70
Сигурност - 6/10

Бастия са на 16-то място във временното класиране с актив от 10 точки, докато Каен заемат третата позиция със своите 21 точки. Единствено лидера ПСЖ има повече победи от Каен - Каен имат цели 7 успеха в 11-те си мача. Домакините започнаха сезона много силно, но след това настъпи срив в представянето им и сега имат цели 8 загуби в последните си 9 мача. Шансовете им не изглеждат никак добри и този коефициент, който получаваме за гостите, няма как да не ни хване окото. Прогноза 2.

Гингам - Лориент
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

И двата отбора са в добра форма и като цяло няма кой знае каква разлика в класите, но другото нещо, което е общо и за двата отбора, е че се представят далеч по-солидно пред собствена публика. Гингам спечелиха последните си два мача срещу гостите на собствен терен, много е вероятно днес да повторят успеха си. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_31.html

Comments Off on Футбол от Франция

Comments are closed.