Халешер – Щутгарт, прогноза (15/05/2018)

Във вторник вечерта е предвиден да се изиграе един приятелски мач, който ми направи впечатление. Съперници ще са тимовете на Халешер и на Щутгарт.

Халешер изпълни целта си за сезона!

Съставът на домакините се подвизава в 3. лига на Германия. Сезонът там завърши миналия уикенд. Отборът завърши във втората половина на класирането, но все пак запази мястото си в тази лига и за следващия сезон. А такава всъщност беше и целта пред клуба.

В последните 6 домакинства за сезона Халешер записаха 4 победи на нула и две загуби (от тимове в топ 6 на класирането).

Уникални залози от Betfair – вижте ги!

Щутгарт с разочароваща година!

Щутгарт също завършиха своето участие в Първа Бундеслига миналия уикенд. Те постигнаха „пирова“ победа като гост на шампиона Байерн с 4-1. Казвам пирова, защото тази победа така и не им помогна да се класират за зона „Лига Европа“, каквато беше и целта пред техния тим.

След това разочарование играчите вероятно вече мислят за своята почивка. А и дори някои от титулярите да бъдат пуснати да играят в този мач (в което се съмнявам), то едва ли те ще са кой знае колко мотивирани срещу съперник като Халешер. И точно тук според мен е шансът за домакините.

Прогноза за Халешер – Щутгарт

Съвсем не изключвам вариант Халешер и да победят в настоящия двубой. Но дори равенството ще бъде престижен резултат срещу съперник от ранга на „швабите“.

Болуспор – Газисехир Газиантеп, прогноза (15/05/2018)

Материалът Халешер – Щутгарт, прогноза (15/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/халешер-щутгарт-прогноза/

Comments Off on Халешер – Щутгарт, прогноза (15/05/2018)

Comments are closed.