Хамарби – АИК, прогноза (20/05/2018)

В неделния следобед ще се изиграе дербито на кръга в шведската Алсвенскан лига. Съперници са двата лидера в класирането – Хамарби и АИК.

Хамарби е фаворит срещу АИК!

Двата отбора са единствените в Алсвенскан лигата, които все още са без загуба този сезон. Освен всичко друго, този мач е и столично дерби, като разстоянието между стадиона на домакините и този на гостите е по-малко от 10 км.

В последните 6 официални сблъсъка между тези два съперника, играни от 2015 г. насам АИК има само 1 победа. И днес Хамарби влиза като фаворит в мача.

Няма как да е иначе при положение, че отборът попиля всичко, което се изпречи на пътя му до момента (с изключение на единствения мач, в който не взеха пълния комплект от точки – визитата на Хекен, завършила 2-2).

Увеличени коефициенти от Betfair – вижте ги!

В останалите 8 срещи Хамарби неизменно беше победител. Нещо повече, във всички тези мачове имаше поне по 3 гола, като някои от тях бяха и по-резултатни (3-2, 4-3, 4-0). Тук трябва да се отбележи и че 7 от тези 8 победи бяха и гол/гол. Тоест тази опция също не е за пренебрегване.

А в последния си шампионатен мач тимът на домакините постигна истински подвиг. До 75-та минута той губеше от шампиона Малмьо с 1-2, но с истински отборен дух се стигна до крайното 3-2.

Прогноза за Хамарби – АИК

Настоящата среща е 2-ро поредно домакинство за Хамарби на техния „Теле-2 Арена“. И вероятно ще видим първото поражение на АИК за сезона. Прогноза: 1 & Над 2,5 гола.

Инчеон Юнайтед – Улсан Хюндай, прогноза (20/05/2018)

Материалът Хамарби – АИК, прогноза (20/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/хамарби-аик-прогноза/

Comments Off on Хамарби – АИК, прогноза (20/05/2018)

Comments are closed.