Хафнарфьордур – КА Акурейри, прогноза (31/05/2018)

В последния ден от месец май ще бъдат изиграни и два мача от програмата на турнира за Купата на Исландия. В единия от тях съперници ще бъдат два отбора от елита – Хафнарфьордур и КА Акурейри.

Хафнарфьордур е най-титулувания отбор в Исландия!

Домакините са фаворит в този мач и е нормално да е така. Те са един от най-титулуваните тимове в страната, многократен шампион. През последните няколко години поизпуснаха парата, но все пак неизменно са в челните позиции на класирането.

Така е и през настоящата кампания. Към момента отборът е на 3-то място, но с равни точки с другите 2 лидера Брейдаблик и Копаговур.

Игра с футболни прогнози и много награди!

КА Акурейри е слаб гост!

Гостите от Акурейри са на другия полюс. Те се озоваха в дъното на класирането след като записаха 1-2-3 в първите си 6 мача. Тези 3 загуби бяха при до сегашните им 3 гостувания. Като едното от тях беше именно срещу днешния им съперник – Хафнарфьордур, загубено с 1-3.

И днес не ги очаква нищо добро. Още повече, че Хафнарфьордур играе повече от успешно срещу тях на своя стадион „Каплакрики“ – 5-2-1 в последните 8 мача.

Прогноза за Хафнарфьордур – КА Акурейри

Ако успеят да вкарат 1-2 безответни гола преди почивката, то съм на 90% убеден, че Хафнарфьордур ще бъдат краен победител в срещата. Прогноза: 1/1-Първо Полувреме/Краен Изход.

ТПВ Тампере – Тампере Юнайтед, прогноза (31/05/2018)

Материалът Хафнарфьордур – КА Акурейри, прогноза (31/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/хафнарфьордур-ка-акурейри-прогноза/

Comments Off on Хафнарфьордур – КА Акурейри, прогноза (31/05/2018)

Comments are closed.