Хетафе – Жирона: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев

Хета е ясно, че прави сезона на цялото си съществуване. Три кръга преди края отборът е на 4-то място с реални шансове да играе при големите акули в групите на Шампионската лига през есента. Сега Хетафе приема Жирона, който обаче е точно над чертата с изпадащите отбори. Жирона е само на две точки над Валядолид.

За Хетафе всеки мач в оставащите три е като финал – всичко или нищо. Тимът показа, че може да печели такива двубои – отнесе Севиля с 3:0 в момент, в който двата отбора спорят именно за четвъртото място. И ако погледнем отстрани и съдим по резултатите, спечелилият прекия двубой – а именно Хетафе, би заслужавал повече място в Топ 4.

Все пак прогнозата ми е победа за Хетафе за коефициент 1.80 от Bet365. В крайна сметка домакините, ако искат да играят или поне до последно да се надяват на участие в Шампионската лига, трябва да спечелят този мач. Защото и противникът е удобен.

Наясно съм и с факта, че Жирона е толкова мотивиран да остане в елита, но понякога логиката и класирането също имат значение. Въпреки че Жирона победи Севиля в последния си мач с 1:0 и точно с този успех изскочи от зоната на изпадащите. Сега обаче все си мисля, че Хетафе, ако иска да завърши започнатото, трябва да го направи. Няма по-удобен момент от този, защото след това предстои гостуване на Барселона и домакинство на Виляреал.

Хетафе ще бъде без Антунеш, Бергара и Фулкер, които са контузени, както и без наказания Бордала. Гостите ще играят без Планас, Адай и Муниеса.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (03.05.2019/12:12 часа)

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
13:00/5 май
Хетафе - Жирона
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Хетафе – Жирона: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/getafe-girona-stefan-ralchev-05-05-19/

Comments Off on Хетафе – Жирона: Прогноза и залог от Испания на Стефан Ралчев

Comments are closed.