Хъдърсфийлд – Нотингам Форест: Прогноза за влизане във Висшата лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Плейоф за влизане във Висшата лига
18:30/29 май
Хъдърсфийлд - Нотингам Форест
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ето го и този мач, с който ще стане ясен и последният нов участник във Висшата лига през новия сезон. Този мач много често е наричан най-скъпия мач във футбола, тъй като влизането във Висшата лига е придружено с баснословни печалби заради телевизионни права, маркетинг и т.н.

Хъдърсфийлд отстрани Лутtweън с общ резултат 2:1, докато Нотингам се справи със съпротивата на Шефилд Юнайтед. Хъдърсфийлд беше за последно във Висшата лига през сезони 2017/2018 и 2018/2019, когато изпадна и в последните три сезона прекара в Чемпиъншип.

Изтегли bwin на андроид

Славният някога Нотингам обаче за последно бе във Висшата лига едва през сезон 1998/1999, когато изпадна и от тогава не е бил част от най-елитното ниво на английския футбол. Тимът дори стигна до Лига 1 (третото ниво), където игра три сезона, а в последните 14 сезона (включително и настоящия) е част от Чемпиъншип. Още по-лошото за Нотингам е, че отборът за последно бе част от плейофите в Чем едва през сезон 2010/2011, когато завърши на 6-то място. От тогава няма подобно класиране.

Според мен ще бъде сериозна битка, но аз предвиждам, че Хъдърсфийлд ще се завърне във Висшата лига след сравнително краткия си престой в Чемпиъншип.

Очаквам победа за Хъдърсфийлд.

Публикация Хъдърсфийлд – Нотингам Форест: Прогноза за влизане във Висшата лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/huddersfield-nottingham-forest-29-05-2022/

Comments Off on Хъдърсфийлд – Нотингам Форест: Прогноза за влизане във Висшата лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.