Хърватска – Нигерия, прогноза (16/06/2018)

Хърватска – Нигерия прогноза за мача от Група D на Мондиал 2018.

Нигерия е костелив орех

Националния отбор на Нигерия има няколко запомнящи се участия на Световните Първенства. „Супер Орлите“ за шести път са на световни финали и до сега 3 пъти са успявали да излязат от групите.

По традиция жребият не е благосклонен към тях. И сега отново попаднаха в една от най-трудните групи заедно с Аржентина, Хърватия и прогресиращия отбор на Исландия.

Бонуси и връщане на загубени залози за Мондиал 2018 от bet365!

Хърватска има силна халфова линия

Още в първия мач нигерийците ще срещнат хърватите. Те имат една от най-силните халфови линии в Европа с играчи като Модрич и Ковачич от Реал Мадрид, Ракитич (Барселона) и Брозович (Интер Милано).

За полузащитниците на Нигерия ще е голямо изпитание да им се противопоставят. Вероятно ще се опитат да ги спрат с безкомпромисна борба и много физическа сила, която при африканците дори е в излишък. Това вероятно ще доведе до чести накъсвания на играта и доста фалове в полза на хърватите.

Група D: Аржентина, Хърватия, Исландия, Нигерия – представяне на отборите

Хърватска и Нигерия правят доста нарушения

Бранители на Хърватия в лицето на Шиме Вършалко, Домагой Вида, Деят Ловрен и Ведран Чорлука не се от най-бързите. И предполагам също ще направят доста нарушения в опитите си да спрат атаките на Нигерия.

За опитните им нападатели Манджукич, Каленеч и Перишич също не е проблем да си изпросват нарушения пред вратата на противника. А нигерийските бранители също не се славят с някаква висока футболна интелигентност и често си служат с нарушения.

Един поглед на статистиката от последните няколко мача на двата отбора показва, че в 80% от тях са отсъдени повече от 30 фаула. И то при положение, че мачовете са били приятелски.

Перу – Дания, прогноза (16/06/2018)

Материалът Хърватска – Нигерия, прогноза (16/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/хърватска-нигерия-прогноза/

Comments Off on Хърватска – Нигерия, прогноза (16/06/2018)

Comments are closed.