ЦСКА – Лудогорец: Прогноза [ВИДЕО] за голове на Ники Александров

Единичен: Текущ
Ефбет лига
18:00/1 дек.
ЦСКА - Лудогорец
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Осем години, това е деветата, в която Лудогорец е в елита, ЦСКА няма победа на Българска армия за първенство. Оставяме успехите за Купата, където пък в обратния смисъл червените са препъни камък за Лудогорец, но за първенство ЦСКА има победа в Разград, но все още няма в София. Това е опит за девета поредна година…

Много труден мач. Честно казано, не бих препоръчал на всяка цена да посегнете към този мач, но съм сигурен, че той калкулира  голям интерес. Гол/Гол е моето предложение, тъй като ЦСКА през годините имаше далеч по-големи опити с много по-добри състави – същото важеше и за Лудогорец, когато не успя да постигне така жадуваната победа.

В момента разликата между двата тима е много голяма – 11 точки в полза на Лудогорец, ЦСКА поне на този етап се е съсредоточил върху съвсем други цели, отдавна сякаш не гони титлата – поне този сезон, но всичко може да се случи. Мачът е троен, затова като краен изход не го предлагам. Струва ми се разумна опция Гол/Гол, тъй като и двата тима имат достатъчно добри изпълнители, които да вкарат минимум по едно попадение в неделната вечер в София. Успех.

Публикация ЦСКА – Лудогорец: Прогноза [ВИДЕО] за голове на Ники Александров публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cska-ludogorets-01-12-19/

Comments Off on ЦСКА – Лудогорец: Прогноза [ВИДЕО] за голове на Ники Александров

Comments are closed.