ЦСКА Москва – Лудогорец: Прогноза [ВИДЕО] за голове на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Лига Европа
19:55/28 ное.
ЦСКА Москва - Лудогорец
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Труден мач очаква българският отбор, няма какво да се лъжем. В Москва се играе трудно, особено, когато си наранил руснаците и в първия мач си ги победил с 5:1. Този мач остава в историята, каквото и да си говорим, по какъвто и начин да е играл ЦСКА Москва тогава – с юноши, младежи, както и да е подценил двубоя или целия турнир… Това няма никакво значение, вярвайте. За феновете или за Лудогорец няма никакво значение за това как е подходил противникът, резултатът остава в историята и статистиката, а той е 5:1.

Гледайте мача на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги

Сега моята прогноза е е Гол/Гол – нека да опитаме двата отбор ада отбележат попадение. Мисля, че Лудогорец може да го направи, отдавна натрупа опит в Европа, а ЦСКА Москва не е онова страшилище, което може да гостуваш  там и да си обречен на загуба. ЦСКА играе колебливо, макар че в последните мачове в Русия влезе в серия. Преследва  лидера Зенит. ЦСКА обаче няма толкова класа няма я онази класа, която притежаваше отпреди няколко години.

Мнозина специалисти и мои колеги журналисти се хвърлят на единицата, очаквайки именно този реваншизъм ЦСКА Москва да победи в ответния мач утре. Да ви кажа честно аз избягвам от тази единица и ще се обоснова набързо защо. Защото – ЦСКА Москва не е този гранд, който всички смятат и второ – не съм убеден, че Лудогорец сега притиснат до стената, може винаги да направи хубав мач, дори и при гостуване. Доказаха го и срещу Ференцварош.

Съответно ЦСКА има съвсем минимални шансове да излезе от групата, трябва да се получат невъобразими въртележки в последните два мача и по-скоро не очаквам такова чудо. Това е още една причина да избягам от единицата. Лудогорец все още може да се класира напред, тук е въпросът дали ще вземе нещо от това гостуване в Москва. Вярвам, че поне ще отбележи  гол.

На вас успех, приканвам ви да се присъедините към нашата затворена група във Фейсбук. Там публикуваме много прогнози, както и игри. Съвсем нова игра ни очаква в партньорство с един от букмейкърите – може да спечелите много високи награди. Бих казал, че малко букмейкърски сайтове дават такива, да не кажа, че ще  бъдем първите, които дават подобни парични награди.

Посещавайте сайта Букмейкър Рейтинги, регистрирайте се там, защото това ще ви помогне за тези нови игри. И разбира се – за Ю Тюб знаете, камбанката, ще бъдете абонирани, за да получавате всички наши видеа, а и много ценни съвети, които даваме във ваша помощ, за да бъдете на „ти“ с букмейкърите.

Публикация ЦСКА Москва – Лудогорец: Прогноза [ВИДЕО] за голове на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cska-moscow-ludogorets-28-11-19/

Comments Off on ЦСКА Москва – Лудогорец: Прогноза [ВИДЕО] за голове на Стефан Ралчев

Comments are closed.