ЦСКА Москва – Уфа прогноза от Русия на Ники Александров

ЦСКА продължава да прави всичко възможно, за да догони Зенит на върха в руската Премиер лига. Допълнителен стимул трябва да е донякъде грешната стъпка, която допусна Зенит миналия кръг, завършвайки с равенство гостуването си на Спартак Москва 1:1. Сега разликата е стопена на пет точки.

В същото време Уфа крета на предпоследното място във временното класиране и сякаш разчита на някакво чудо, за да избегне долната дивизия от следващия сезон. Шансовете за директно спасение са почти химера, но поне остават тези за допълнителните плейофи за оцеляване.

В Москва обаче Уфа няма почти никакъв шанс. Въпреки това, явно е преценено, че гостите са достатъчно корав съперник, тъй като залогът първо полувреме/краен резултат в полза на ЦСКА е с коефициент 2,20.

За мен това не е за изпускане, може би наистина ще се случи трудно, предрича се по-скоро трудна победа през второто полувреме. Но пък в крайна сметка нека просто погледнем класирането – вторият горе срещу втория отдолу. Няма да е сензация ЦСКА да вземе по лесен начин победата.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (28.03.2019/12:04 часа)

Единичен: Текущ
Русия, Премиер лига
16:30/31 мар.
ЦСКА Москва - Уфа
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись ЦСКА Москва – Уфа прогноза от Русия на Ники Александров впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cska-moscow-ufa-niki-aleksandrov-31-03-19/

Comments Off on ЦСКА Москва – Уфа прогноза от Русия на Ники Александров

Comments are closed.