Челси срещу Манчестър Сити: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
18:30/12 ное.
Челси - Манчестър Сити
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Сблъсъкът от Висшата лига между Челси и Манчестър Сити ще се състои на 12 ноември 2023 г. в 18:30 ч. местно време на „Стамфорд Бридж“ в Лондон. Очаква се срещата да бъде наелектризираща, тъй като двата елитни английски клуба ще се борят за надмощие. Сега нека се впуснем в задълбочен анализ на мача.

Анализ на мача

Челси, който в момента се намира на 10-о място във Висшата лига, демонстрира леко непостоянна форма. Последните им мачове в лигата отразяват смесени резултати – две победи, две равенства и една загуба. Челси с лекота откриват задната част на мрежата, като са отбелязали похвалните 14 гола в последните си шест мача. Въпреки това защитата им, която обикновено е силна зона, изглежда пропуска голове, като е допуснала седем в същите мачове. Именно тази непоследователност ги кара да се намират в средата на таблицата.

Имаш ли бетано регистрация?

Манчестър Сити, от друга страна, държи първото място в лигата с впечатляваща форма, която отразява три поредни победи, но е последвана от две загуби. Тези лидери изглеждат в опустошителен контакт, като са отбелязали невероятните 20 гола в последните си шест мача във всички състезания. Защитата им обаче е леко уязвима, като е допуснала 6 гола през същия период.

Изходът на мача може да зависи от способността на Челси да се възползва от уязвимостта на Сити в отбрана, като същевременно сами поддържат плътна защита. Атакуващите умения на двата отбора могат да ни дадат възможност да наблюдаваме изпълнен с голове мач до края.

Един срещу друг

– В последните 5 срещи между Челси и Манчестър Сити е бил начело в 4 случая.

– Челси не е успял да отбележи гол в последните 5 срещи.

– Сити вкара поне 1 гол във всички мачове, показвайки постоянството си в атака.

Скорошна форма

Скорошната форма на Челси в англииската Висша лига е непостоянна – 2 победи, 2 равенства и загуба в последните пет срещи.

Напротив, Манчестър Сити е по-постоянен с три победи, но последвани от две загуби в предишните си пет мача.

Тенденции

В момента Челси е в серия от шест двубоя без отбелязан гол, което показва нападателния им хъс. Въпреки това, вратарският им пост е поставен под въпрос, като серията от допуснати голове продължава вече 5 мача.

Публикация Челси срещу Манчестър Сити: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/chelsea-manchester-city-martin-georgiev-12-11-2023/

Comments Off on Челси срещу Манчестър Сити: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.