Черно море – Лудогорец: Прогноза и залог от Първа лига на Стефан Ралчев

Честно да ви призная този мач никак няма да е лесен за гостите от Разград. Естествено, ако Черно море играе по начина, по който винаги го е правил особено у дома – твърдо, надъхано и като за последно. Така варненци победиха Лудогорец с 1:0 по-рано през годината в редовния сезон, победиха и ЦСКА с 2:0.

На Тича винаги се играе много трудно. Доста дълго мислих какво да ви предложа за този двубой, тъй като имам някакво предчувствие, че Черно море, ако покаже зъби, може и да не загуби двубоя. Това означава, че Лудогорец отново би намалил аванса си на върха пред ЦСКА. Първият ми вариант беше 1Х двоен шанс, но след това минах на вариант и двата отбора да отбележат гол. Въпреки че Черно море по принцип бележи по-малко, у дома играе добре.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

За финал обаче се спрях на варианта под 2,5 гола за коефициент 1.94 от Winbet. Ако срещата тръгне традиционно, както повечето във Варна, с много борба, не очаквайте много голове. Дори и гостите да победят, не съм убеден, че ще вкарат повече от 1-2 гола в най-добрия случай.

Но се връщам на предходното ми предложение – не подценявайте възможността домакините да вземат нещо от мача. Обмислете го!

Цветомир Панов е аут за двубоя и до края на сезона заради увредени връзки на коляното. Младият талант Мартин Минчев през седмицата мина изследвания и до последно е под въпрос за двубоя. С болки е и Ндонгала. За срещата обаче се завръщат Радослав Василев, който изтърпя наказание, както Мехди Фенуш и Юко Кононго, които бяха контузени.

Единичен: Текущ
България, Първа лига, плейофи
18:15/26 апр.
Черно море - Лудогорец
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Черно море – Лудогорец: Прогноза и залог от Първа лига на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/cherno-more-ludogorets-stefan-ralchev-26-04-19/

Comments Off on Черно море – Лудогорец: Прогноза и залог от Първа лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.