Четири мача за днес!

Нюрнберг - Бохум
Германия 2
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Много важен е този мач за домакините и битката им за завръщане в Първа Бундеслига. Бохум също участват в тази битка, но техните шансове изглеждат доста малки. Нюрнберг са трети с 36 точки, докато Бохум са пети с 31 пункта. Нюрнберг е единственият непобеден в домакинските си срещи отбор във Втора Бундеслига. Бохум пък са един от слабите гости. Страхотната форма на домакините - серия от 6 поредни победи - още повече накланя везните в тяхна полза. Прогноза 1.

Инвърнес - Абърдийн
Шотландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Абърдийн се представят страхотно през този сезон и се борят за титлата със Селтик. Гостите са в серия от 4 поредни победи. Абърдийн са натрупали 55 точки до момента, докато Инвърнес имат почти два пъти по-малко - 29. Сериозното предимство в директните двубои на Абърдийн ни убеждава допълнително, че залогът за тях е добра инвестиция. Прогноза 2.

Конкордия Чайна - Стяуа
Румъния
Час - 20:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Стяуа не правят никак добър сезон, но въпреки това са на само 6 точки от първото място, което е и тяхната цел. Това е първи кръг за новата година от румънското първенство. Стяуа все пак приключиха 2015 година с три поредни победи, докато противникът им нямаше победа в 8 поредни мача. Конкордия са в зоната на изпадащите със само 17 точки от 23 мача. Прогноза 2.

Бреша - Асколи
Италия 2
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Бреша са доста по-напред в класирането и се определят като фаворити от букмейкърите, но в тази им лоша форма трудно ще успеят да спечелят. Бреша са в серия от три поредни загуби. Формата на гостите не е никак лоша и смятаме, че могат да вземат точка от това си гостуване. Прогноза Х.


Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_15.html

Comments Off on Четири мача за днес!

Comments are closed.