Чешката Гамбринус Лига

Бохемиънс - Виктория Пилзен
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Дойде време за последния кръг и в чешкото първенство. Бохемиънс доскоро изглеждаха сигурни изпадащи, но след две победи в последните два кръга вече са над чертата и една нова победа ще им гарантира мястото в елита. Коефициентът за домакините е толкова нисък срещу отбор като Виктория Пилзен, защото гостите са здраво закотвени на второто място и се очаква в последния кръг да дадат път на младите да поиграят. Бохемиънс ще бъдат максимално надъхани, а и имат самочувствието да са били Виктория Пилзен в последните два домакински мача срещу тях. Прогноза 1.

Зноймо - Дукла Прага
Чехия
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Домакините са на последно място, но при победа ще запазят шансове да останат в елита, стига горната ни прогноза да не се сбъдне. Но дори и да не успеят да останат, което по вероятно, все пак могат спокойно да победят отбора на гостите, който е в ужасна форма с една точка в последните си 5 двубоя. Прогнозата ни е отбора, който освен че е домакин, ще бъде много по- мотивиран, а и дори играе по- добре от противника си напоследък. Прогноза 1.

Спарта Прага - Ихлава
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Спарта Прага отдавна си осигуриха шампионската титла и ще се опитат да я отпразнуват в последния кръг с една хубава победа у дома. Домакините безспорно доказаха, че са номер 1 в Чехия. Те в момента са на 11 точки аванс пред втория и 26 пред третия. Головата им разлика е 74:18. Ихлава не са лош отбор, но като гости са пълна трагедия. От 14 мача навън имат спечели едва 9 точки. Като домакини представянето им е далеч по- добро, но дори и на техния терен бяха разгромени от Спарта Прага с 4:1 през първия полусезон. Какво остава като гости. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Баник Острава - Славия Прага
Чехия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Двата отбора заемат много близки позиции в класирането, но като имаме предвид, че Баник са домакини и са в много по- добра форма от Славия, този коефициент ни изглежда много примамлив. Домакините имат 4 победи и 1 равенство в последните си 5 мача. Това им осигури оставането в елита. Като добавим и факта, че Славия нямат победа в последните си 8 двубоя срещу Баник, коефициентът започва още повече да ни харесва. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_31.html

Comments Off on Чешката Гамбринус Лига

Comments are closed.