Шампионска лига – Квалификации

ТНС - Слован Братислава
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Слован Братислава играха много по- добре от съперника си в първия мач между двата отбора, но успяха да победят само с 1:0, което означава, че няма да има никакво място за подценяване в срещата-реванш. А Слован се намират в страхотна форма. Първо те спечелиха Суперкупата на Чехия, а след това започнаха с победа и първенството в Чехия. Класата на ТНС е по- ниска и очакваме да загубят. Прогноза 2.

Шкендербю - БАТЕ Борисов
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Беларуският отбор безспорно е по- добър от албанския си противник, но въпреки това не БАТЕ не успяха да победят в първия мач и сега ще трябва да решават нещата в срещата си като гост. Гостите в този мач имат много по- сериозен опит на европейските терени и са стигали много далеч - чак до групите на ШЛ. Шкендербю измъкнаха един равен в Беларус, но едва ли ще имат силите да повторят този подвиг. Прогноза 2.

Сарпсборг - Олесунд
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10
Един на пръв поглед равностоен двубой от норвежкото първенство, в който обаче домакинското предимство на Сарпсборг е много важно. Те са спечелили почти всичките си точки у дома. От 18 спечелени точки от началото на сезона 15 са извоювани пред собствена публика и само 3 са спечелени в срещите им като гост. Това ги прави един от най- силните домакини в местното първенство. Олесунд са на само 2 точки от зоната на изпадащите и прогнозираме да отстъпят пред домакинската крепост. Прогноза 1.

Шахтьор Донецк - Динамо Киев
Суперкупа на Украйна
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
В битка за Суперкупата на Украйна се изправят двата безспорно най- силни тимове от тази страна. Допреди няколко години Динамо Киев бяха доминант в Украйна, но в последно време нещата се обърнаха и това си личи от директните мачове между двата отбора. В последните 7 мача между Шахтьор и Динамо, Шахтьор са спечелили 6 пъти. Шахтьор спечелиха убедително първенството, което е по- важният трофей от този за Купата. Смятаме, че ще победят и в мача за Суперкупата. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_22.html

Comments Off on Шампионска лига – Квалификации

Comments are closed.