Шампионска лига – квалификации

Стяуа - Тренчин
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 6/10

Румънският шампион се представи отлично в първия мач, спечели го с 2:0 като гост и на практика до голяма степен си осигури продължаването напред. Все пак трябва да довършат работата си в Букурещ и смятаме, че след случилото се в първата среща сега няма да имат проблем със спечелването на още една победа. Публиката в Румъния със сигурност ще помогне. Прогноза 1.

Фола - Динамо Загреб
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 21:00
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.80
Сигурност - 8/10

Динамо Загреб се провалиха в първия мач, но ни се струва доста малко вероятно да допуснат втори пореден провал срещу люксембурското джудже Фола. Динамо е отбор с класа и високи амбиции и би било убийствен провал, ако отпаднат от отбор от Люксембург. Динамо срещнаха Фола преди две години на същия етап на надпреварата. Тогава като гости спечелиха с 5:0. Сега нашия залог е да спечелят с поне два гола разлика. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Астана - Марибор
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 17:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Двата отбора са сравнително равностойни. Може би гостите са една идея по-добрия тим, но гостуването в Казахстан няма как да не премине без проблеми. А и гостите биха били задоволени от равенството, след като в първия мач успяха да спечелят с минималното 1:0. Астана са добър отбор, но най-вероятно ще приключат тук участието си. Прогноза Х.

Стярнан - Селтик
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 22:15
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Селтик са много по-силния отбор. Стярнан са в сериозна криза, като дори и в слабото местно първенство не се представят добре и вървят на пето място и на голяма разлика от първия, въпреки че през миналия сезон станаха шампиони. Тимът има 5 загуби в последните си 8 мача, макар че опонентите в тях са в пъти по-слаби от Селтик. Срещу тим от ранга на шотландския шампион ще им е почти невъзможно да направят нещо. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_22.html

Comments Off on Шампионска лига – квалификации

Comments are closed.