Шампионска лига

Зенит - АЕЛ Лимасол
Квалификации за Шампионска лига
Час - 19:00
Прогноза - АЕЛ да се класира
Коефициент - 2.95
Сигурност - 4/10
Това явно е сезонът на изненадите в ШЛ, а тази изглежда много вероятна да се сбъдне. АЕЛ Лимасол, отборът на българския наставник Ивайло Петев, победи в първата среща у дома далеч по- именития си съперник с 1:0 и сега е в много добри позиции преди реванша. Разбира се, равенство или победа ги класират напред, но дори и загуба с минимална разлика може да ги класира. Ако гостите успеят да отбележат гол, на Зенит ще им трябват цели три гола, за да продължат напред. А в първия мач двата отбора изглеждаха равностойни, така че този коефициент няма как да не ни заинтригува. Прогноза АЕЛ Лимасол да се класира напред.

Копенхаген - Днипро
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10
Днипро и Копенхаген изглеждат два твърде равностойни отбора и е твърде вероятно отново да не се победят, както се случи в първия мач в Украйна, когато двата тима не си отбелязаха гол. Може би и сега това ще се случи или пък ще си направят някое голово равенство и Днипро ще се класира напред. Който и от двата варианта да се случи обаче нас ни устройва. Прогноза Х.

Ред Бул Залцбург - Карабах Агдам
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - Карабах да се класира
Коефициент - 4.50
Сигурност - 3/10
И тук ще потърсим сензацията. Шансовете за тази изненада са по- малки, но пък и коефициентът е по- голям. Карабах Агдам изненадаха всички и победиха Ред Бул в първия мач с 2:1. Може би това не е чак такава изненада, защото в азербайджанския футбол се наляха много пари в последните години и нивото се вдигна. Прогноза Карабах Агдам да се класира.

Малмьо - Спарта Прага
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
В първия мач видяхме цели 6 попадения и очакваме сега да станем свидетели на поне 3. Двата отбора и в местните първенства правят доста резултатни срещи. Малмьо имат 3 оувъра в последните си 4 мача, като последният им двубой завърши с резултат 5:2. Спарта Прага също имат 3 мача с над 2.5 гола в последните си 4 двубоя. Големи са шансовете и сега да видим Над 2.5 гола, а коефициентът за това е достатъчно добър.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_6.html

Comments Off on Шампионска лига

Comments are closed.