Швейцария – Дания прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

В първия си мач Швейцария победи Грузия като гост с 2:0 след голове на Цубер и Закария. Потенциалът на швейцарците ви е ясен, селекционерът Владимир Петкович има един от най-силните състави в Европа.

Дания изигра контрола с Косово, който е съперник на България. Приятелският мач преди няколко дни завърши 2:2 в Прищина, като датчаните едва се отърваха от загуба, изравнявайки в последните минути.

Фаворит според букмейкърите за двубоя във вторник е Швейцария. Но доста ме изненадва високия коефициент, който букитата дават за домакините. На места стига дори до 2.20.

Именно високият коефициент, признавам, леко ме стресна. И затова няма да се хвърлям директно към успех на Швейцария, а прогнозата ми е 1Х двоен шанс и над 1,5 гола от букмейкъра Winbet.

За двойния шанс като че ли нямам особени притеснения, притесняват ме попаденията в двубоя, които трябва да са поне 2. В този мач един срещу друг се изправят отбор, който е много техничен и има много класни състезатели в лицето на Швейцария. От другата страна е Дания, който е много “неприятен” и казано на жаргон “крив” съперник. Датчаните не бележат много, не играят красиво, но постигат резултатите си.

“Червеният динамит” дори спечели групата си в турнира Лига на нациите, в която бяха с Уелс и Ирландия и от следващото издание ще се състезават в елитната и най-висока дивизия “А”.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Единичен: Текущ
Европейска квалификация
21:45/26 мар.
Швейцария - Дания
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Швейцария – Дания прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/switzerland-denmark-stefan-ralchev-26-03-19/

Comments Off on Швейцария – Дания прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

Comments are closed.