Швеция – Република Корея, залози (18/06/2018)

В мач от група F на Световното първенство в Русия ще премерят сили отборите на Швеция и Южна Корея.

Швеция няма право на грешка срещу Южна Корея!

Букитата дават добри ставки за победа на скандинавците в тази среща. Това може би е последица от поредицата от слаби резултати, които записаха шведите в навечерието на Мондиала. В предишните си 4 мача те нямат победа. В тях резултатите бяха 2 равенства и 2 загуби, като беше отбелязан едва един гол.

Но, ако погледнем обективно, това е може би най-лесния мач за „тре кронур“ в групата им, защото другите два отбора тук са Германия и Мексико. Според мен шведите ще вземат победа, макар и минимална, защото съперникът им е подходящ.

Виж какви бонуси предлага bet365 за Мондиал 2018!

Южно Корея също не впечатлява особено с резултатите си от последните 6 контроли. Те направиха 1-1-4 в тях. Като победата и равенството бяха срещу непретенциозните отбори на Хондурас и Боливия.

Във всяка една от тези 4 загуби корейците допуснаха поне по 2 гола в своята врата. Въпреки че не играха срещу някоя от световните супер сили във футбола, а срещнаха тимове като Северна Ирландия, Полша, Босна и Херцеговина и Сенегал.

Залози за Швеция – Южна Корея

Относно корнерите в този комбиниран залог – линията не е висока. 8 ъглови удара, когато играе скандинавски отбор, не са никак много.

Знаем, че те не се притесняват да чистят в ъглов удар пред своята врата. Както и в нападение разчитат на статични положения, в които участват и защитниците им. А и при фланговите атаки често се стига до корнери.

Група F: Германия, Мексико, Швеция, Република Корея – форма и представяне на отборите

Материалът Швеция – Република Корея, залози (18/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/швеция-корея-залози/

Comments Off on Швеция – Република Корея, залози (18/06/2018)

Comments are closed.