Ще навакса ли ЦСКА разликата в точките?

ЦСКА София се представя много добре от началото на сезона и като изключим издънките срещу Етър и Пирин, можем да кажем, че отбора все още е запазил шансовете си за титлата. ЦСКА направи силен мач срещу лидера Лудгорец и показа, че и с 10 човека може да се справи с "орлите" и то, като гост. Разликата между първия и втория, а имено Лудогорец и ЦСКА е 4 точки, което не е нещо фрапиращо и напълно преодолима, в предвид началото на сезона. Тук въпроса е дали ЦСКА София ще подобри играта и ще има ли постоянство, защото точно такива на вид не много трудни срещи срещи Пирин и Етър, водят до загуба на много ценни точки в борбата за титлата. Наскоро Ботев успя да вземе точка от ЦСКА, но нека кажем, че мача се игра на пълни обороти от играчите на жълто-черните и Ботев Пловдив е в много добра форма, като е без загуба от 8 поредни мача. Това не е извинение за загубата на 2 точки, но ЦСКА трябва без особенни проблеми да си взема точките от отборите от долната половина на таблицата, ако иска да остане в битка за титлата. Без да подценяваме Етър и Пирин, в момента те се намират на 11 и 12 място в класирането от общо 14 тима, а от тези два мача ЦСКА София взе само 2 точки от възможни 6. Трябва повече амбиция у червените и без никакво подценяване на съперника в оставащите двубой. 

До зимната пауза ЦСКА няма мачове с топ отбоите в класирането в момента, като следващите им срещи са срещу Локо Пл. на 26 Ноември 2017, следват Септември, Витоша Бистрица и Берое (ЦСКА приема старозагорци на Българска армия), след което е зимната пауза. След нея шампионата ще запоне на 17 Февруари. ЦСКА София има всички шансове да се доближи до Лудогорец и да скъси дистанцията, а защо не и да бъде начело в края на годината. Успех! 

Виж цялата прогноза на: http://zalozite.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1644%3A2017-11-20-15-23-20&catid=44%3A2017-10-24-09-20-27&Itemid=29&lang=bg

Comments Off on Ще навакса ли ЦСКА разликата в точките?

Comments are closed.