Щурм Грац – Адмира Вакер Мьодлинг, прогноза (20/05/2018)

Продължавам да търся мачове с много голове в първенствата, които вече са към своя край. Австрийската Бундеслига не е сред най-резултатните в Европа. Но пък 2.92 гола средно на мач все пак си е добра резултатност.

Щурм Грац и Адмира Вакер Мьодлинг са машини за голове!

В предпоследния кръг се срещат двата отбора с най-много голове в техните мачове. По 3.60 гола е средната резултатност в мачовете на Щурм, който е с голова разлика 66-45. Веднага след него е Адмира с по 3.30 гола на мач и голова разлика 59-62.

Второто по сила нападение в лигата срещу втората най-слаба защита.

Щурм могат да бъдат доволни от представянето си през сезона. Те вече си осигуриха второто място. А преди две седмици спечелиха и купата след победа над австрийския еквивалент на Лудогорец – Ред Бул Залцбург.

Футболна статистика за мачове!

Гостите теоретично могат да изместят ЛАСК от четвъртото място. Но изостават на 6 точки и са с 14 гола по-лоша голова разлика. Така че до края освен две загуби на тима от Линц, на Адмира Вакер Мьодлинг са им необходими и две убедителни победи.

Те самите едва ли си вярват, че това е по силите им. Ако все пак се опитат, това вероятно ще в полза на моя залог за над 4.5 гола в мача.

Предишните 3 преки двубоя между двата тима от това първенство бяха доста резултатни – победата с 2:1 за Адмира у дома бе последвана от загуба с 1:6 в Грац и още една в Мьодлинг с 2:4.

В последните 3 кръга резултати на Щурм са – 4:2, 1:4 и 3:1. Адмира пък направиха 1:1 и 0:0. Но преди това имаха 3 поредни мача с над 4.5 гола в тях.

Хамарби – АИК, прогноза (20/05/2018)

Прогноза за Щурм Грац – Адмира Вакер Мьодлинг

Изводът е, че тук имаме два отбора, които могат да вкарват. Но защитите им не могат да се похвалят със своята надеждност. Добри предпоставки за един резултатен мач с голове и в двете врати.

Материалът Щурм Грац – Адмира Вакер Мьодлинг, прогноза (20/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/щурм-грац-адмира-вакер-мьодлинг/

Comments Off on Щурм Грац – Адмира Вакер Мьодлинг, прогноза (20/05/2018)

Comments are closed.