Щутгарт – Байер Леверкузен: Прогноза и залог от Бундеслигата

И за двата отбора е важно да сложат край на негативната поредица и да се върнат към изпълнението на поставените цели. Щутгарт се намира на 16-то място в класирането, което праща тима на бараж за оцеляване. Едва ли някой на “Мерцедес-Бенц Арена” иска този шок да бъде изживян. В подобни двубои по-мотивирани са нископоставените отбори, което превръща елитния тим в ролята на аутсайдер.

Щутгарт записа през настоящата кампания едва 5 победи, като четири от тях станаха факт на собствен терен. Всъщност са спечелили цели 16 точки у дома, а общият им сбор е 21. Зад гърба им дебне Нюрнберг, който навлиза в добра форма. Не е изключено, ако Щутгарт продължава с колебливата игра, да попадне в зоната с директните изпадащи.

Какво да кажа за гостите … Байер Леверкузен стартира много силно пролетния дял, повлиян от назначаването на Петер Бош. Инерцията обаче бе убита и представянето се върна в обичайното русло. Байер записа три поредни поражения в Бундеслигата, които го отдалечиха от топ 6. В момента се намират на девета позиция, като имат в актива си 42 пункта. Добрата новина е, че се представят еднакво у дома и навън, като са спечелили сравнително по равен брой точки.

Не мисля да акцентирам върху някой от крайните изходи. Според мен домакините също ще са мобилизирани и ще търсят победата във всеки един от оставащите мачове. Леверкузен се намира в по-лоша форма спрямо миналия месец, така че ще се доверя на равностоен пазар, какъвто е гол/гол-ът.

Попаденията в двете врати са неизменна част от мачовете на двата тима през кампанията. За сведение последните осем домакинства на Щутгарт завършиха с подобен изход.

Вероятни състави:

Щутгарт: Цилер, Кабак, Павар, Кемпф, Бек, Аскасибар, Цюбер, Есвайн, Инсуа, Гонсалез, Гомез

Байер Леверкузен: Храдецки, Ларс Бендер, Тах, Свен Бендер, Вендел, Баумгартлингер, Арангиз, Бранд, Хавертц, Бейли, Воланд

Единичен: Текущ
Германия, Бундеслига
16:30/13 апр.
Щутгарт - Леверкузен
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Щутгарт – Байер Леверкузен: Прогноза и залог от Бундеслигата впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/stuttgart-leverkusen-13-04-19/

Comments Off on Щутгарт – Байер Леверкузен: Прогноза и залог от Бундеслигата

Comments are closed.