Ювентус Букурещ – Поли Тимишоара, прогноза (16.03.2018)

От скоро и първенството на румънската Първа лига се провежда по система подобна на нашата. След изиграването на редовния сезон отборите се разделят на две групи.

Ювентус Букурещ

В групата, която ще определи двата изпадащи отбора, има един изявен аутсайдер – Ювентус Букурещ.

Отборът, носещ името на известния италиански клуб, е основан през 1924 година. Но в началото на 50-те години е преместен в Плоещ и трансформиран под името Петролул. Преди 26 години Ювентус Букурещ е възстановен. А миналата година спечели Втора лига и за първи път влезе в елитната Първа лига.

Отборът не се радва на голяма фенска маса. А и играе мачовете си в близкия град Волунтари, отстоящ на 8 километра от Букурещ. Затова не е изненада, че Юве спечели едва 7 точки от 13 мача като домакин и спечели само веднъж при 8 загуби.

Прогнози за мачове и залози на живо!

Поли Тимишоара

Политехника са доста по-известен отбор, който само преди 8 години игра квалификации за влизане в групите на Шампионската лига. Там дори отстрани Шахтьор Донецк след 0-0 и 2-2 и отстъпи на Щутгарт 0-0 и 0-2.

В последните 20 години се лутат между Първа и Втора лига. През 2012 бяха близо до първата си шампионска титла, но все пак в края отстъпи с 4 точки на Галац. Въпреки това, не получи лиценз за Лига 1 и отпадна в Лига 2. По-късно по позната и у нас схема вземат лиценза на друг клуб и ето ги сега в Първа лига!

И те като Ювентус не бяха убедителни като домакин: 3-5-5. Но пък са приличен гост с 3-4-6.

Обосновани футболни прогнози!

Прогноза

В редовния сезон – победа за Поли в Тимишоара с 2:1 и равенство във Волунтари 1:1 след като домакините изравниха в 82-та минута.

Една победа за гостите ще е много ценна за тях. А това се очертава като мача, който ще е най-лесен за спечелване и не би трябвало да пропускат шанса си.

* Тимишоара 0.0 Азиатски Хендикап – при равен се връща залога.

Материалът Ювентус Букурещ – Поли Тимишоара, прогноза (16.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/ювентус-букурещ-поли-тимишоара/

Comments Off on Ювентус Букурещ – Поли Тимишоара, прогноза (16.03.2018)

Comments are closed.