Южна Корея – Мексико, прогноза (23/06/2018)

Отборите на Южна Корея и Мексико излизат за втория си мач на Мондиала от тази група F.

Южна Корея ще затрудни Мексико, но до почивката!

Знаем каква е ситуацията след първите срещи. Мексико и Швеция водят с по 3 точки, докато корейците и Германия са на дъното без актив. При това положение днешната среща се явява като изключителна важна и за двата отбора.

Корейците са длъжни да търсят победата в този мач на всяка цена. Те в последния си сблъсък посрещат Германия и едва ли могат да се надяват и на точка тогава. Но не мисля, че ще могат да вземат нещо и от настоящия двубой.

Супер Промоции за Световното от Betfair – разгледай ги тук!

Проблемът при тях е изключително яловата им атака. Те имат едва един вкаран гол в последните 4 мача (при загубата от Босна и Херцеговина с 1-3).

Срещу Швеция азиатците бяха абсолютно безидейни и според мен напълно заслужено си загубиха, макар и след дузпа. Първата част на този мач тогава завърши без голове.

Мексико се нуждае от още 3 точки, за да подсигури участието си на 1/8-финалите на Световното. Макар че е, напълно възможен и варианта с въртележка и 3 отбора с по 6 точки. Но да не избързваме.

Световно първенство по футбол: Мондиал – прогнози, програма, резултати!

Прогноза за Южна Корея – Мексико

Смятам, че мексиканците са далеч по-силен отбор от този на Корея и ще си вземат мача. Но едва ли ще бързат и ще рискуват с прибързани атаки от самото начало.

Този мач няма да има нищо общо с победата им срещу Германия. Тогава те разчитаха на контратаките си. Сега, обаче, ще са по-активният и атакуващ отбор.

На Мондиала до сега имаше доста примери за мачове, в които на полувремето имаше равенства, а през 2-та част фаворитът вземаше своето. Например: Франция – Австралия, Испания – Египет, Швеция – Южна Корея, Уругвай – Египет, Русия – Египет.

Струва ми се, че и тук подобен сценарий изглежда много вероятен. Прогноза: Х/2-Първо Полувреме/Краен Изход.

Топ залози – най-играни мачове днес!

Материалът Южна Корея – Мексико, прогноза (23/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/южна-корея-мексико-прогноза/

Comments Off on Южна Корея – Мексико, прогноза (23/06/2018)

Comments are closed.