Япония – Парагвай, прогноза (12/06/2018)

футболна прогноза

Прогноза за Япония – Парагвай, публикувана във футболния форум. Начало на мача: 16:05.

Прогноза: Япония и Парагвай ще си отбележат поне 3 гола!

Дедовия: Над 2.5 гола @ 2.50

И двата отбора трябва да бележат голове в този мач. Защо?

За Япония мача в Инсбрук е част от плана за играта им срещу Колумбия. Те реално ще играят в групата, в която се очаква най-открития футбол. Проблема е там, че с тактиката за паркиране на буса едва ли ще издържат и на Полша, и на Сенегал.

Група H: Полша, Колумбия, Сенегал, Япония

Причината е доста прозаична. Просто Япония няма надеждна отбрана. В последните си 12 срещи имат само 1 суха мрежа и то в мач, който е бил за квалификации. Така излиза, че волю-неволю ще им се наложи да играят в атака. За щастие там са налице необходимите изпълнители, играещи главно в Бундеслигата.

Какво се случва с Парагвай? Ами най-важното е това, че там бе направена треньорска смяна. Освободен беше един наш любимец на име Аспе, който пропусна дузпата срещу Михайлов. Самия Аспе беше защитник и естествено налагаше дефанзивен стил.

Новия им наставник е точно обратното. Привърженик на агресивния футбол и пресата. Бил е наставник на младежкия отбор, с който има отлични резултати. И какво направи той?

Световно първенство по футбол: Мондиал 2018 – програма, резултати, прогнози!

Ами веднага освободи всички пенсионери протежета на Аспе, начело с капитана на отбора и привлече млади, амбициозни свои момчета. Бъдете сигурни, че ще играят много здраво за своя треньор и офанзивно, който стил именно ги е учил.

За щастие и отбраната на Парагвай никак не блести и не би затруднила дори японците. Парагвай са допуснали 25 гола в цикъла с квалификациите. А от последните си 12 мача също само в един имат чиста мрежа.

Среща между два отбора с лабилни защити, като единия е принуден да играе офанзивно, а другия просто е учен да прави само това. За мен това е логичния избор на залог и съм благодарен за метода, по който букитата формират началните си коефициенти. Именно това е начина да имаме начално предимство пред букмейкъра, ако някой не знае смисъла. Успех!

Кой ще спечели Световното първенство по футбол?

Материалът Япония – Парагвай, прогноза (12/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/япония-парагвай-прогноза/

Comments Off on Япония – Парагвай, прогноза (12/06/2018)

Comments are closed.