Betfair коефициенти за деня

Витория Сетубал - Пасош Ферейра
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10
Причината да заложим за домакините в този двубой се крие в това, че почти винаги в директните срещи между двата отбора побеждава домакинът. В последните 12 срещи между Витория Сетубал и Пасош Ферейра имаме 10 победи за домакина и две равенства. По принцип, не само в срещите помежду си, и двата тима се представят много по-добре, когато имат подкрепата на публиката на своя страна. Това ни кара да мислим, че Витория Сетубал ще победи в този иначе сблъсък между два равностойни отбора. Прогноза 1.

Нанси - Оксер
Франция Лига 2
Час - 21:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Не смятаме, че гостите ще загубят този двубой. Двата отбора са на съседни позиции в класирането, но сезонът за тях са разви по доста различен начин. Нанси започнаха силно кампанията, но след това формата им спадна, докато Оксер стартираха зле, но вече започват да набират сила. Нанси няма победа вече 3 поредни кръга и има само 3 победи в последните 14 кръга. Гостите пък имат само 2 загуби за последните си 16 двубоя. В последните си 5 мача срещу Нанси не са губели. Не смятаме, че ще загубят и днес. Прогноза двоен шанс Х2.

Нюрнберг - Бохум
Германия 2-ра Бундеслига
Час - 21:15
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
И тук ще се доверим на същия знак. Бохум нямат загуба вече 5 поредни кръга, докато домакините не са печелили в 3 поредни двубоя и се намират в серия от 2 загуби. Бохум е допуснал най-малък брой загуби сред всички отбори, които са извън челната четворка. За последните 10 кръга те имат само 1 поражение. Броят на равенствата им е твърде голям, но за този наш залог равенството е добър изход. Нашето мнение е, че няма да допуснат загуба срещу отбор от тяхната черга, който обаче е в доста по-лоша форма. Прогноза двоен шанс Х2.

Варезе - Фрозиноне
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10
Тук вече си мислим, че гостите не само няма да загубят, ами и ще спечелят трите точки. Домакините са на последно място в класирането и се намират в серия от 4 поредни загуби. Гостите са 5-ти и са активни участници в битката за влизане в Серия А. Трябва да се отбележи, че Фрозиноне се представят по-добре у дома, но срещу последния в класирането и при този коефициент си заслужава да се заложи за тях. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/03/betfair.html

Comments Off on Betfair коефициенти за деня

Comments are closed.