Как да играем и печелим с Betfair Борса

1. Какво представлява борсата за залози?
Какво е Betfair – борса за спортни залози – и как тя се различава от другите букмейкъри. При борсите за спортни залози играчите заплащат комисионна само от печалбите си в рамките на 2-5%, като не заплащат нищо допълнително, ако не са спечелили. Играчите могат да залагат на каквото пожелаят и могат сами да предлагат коефициенти за разлика от букмейкърите.

> Разгледай сайта на Betfair!

2. Как да залагаме в Betfair?
От къде да започнете: коефициенти, пазари, залози, как се извършват залозите, как се приключва пазар, какво означава игра на живо, как да играем и залагаме на живо.

> Регистрация се в Betfair Борса!

3. Залози тип “ЗА” (BACK) и “СРЕЩУ” (LAY)!
За разлика от традиционните букмейкъри, в Betfair играчите мога да залагат както “ЗА” даден изход, така и “СРЕЩУ” даден изход, т.е. може да заложите, че Манчестър Юнайтед няма да спечели даден мач.

> Залози “ЗА” и “СРЕЩУ” в Betfair!

4. Как да направим първия си залог в Betfair?
Това което е различно при Betfair е опцията да извършвате залози “ЗА” и “СРЕЩУ”, които са посочени чрез колони в син или розов цвят (има и други цветови опции). Също така директно под самия коефициент можете да видите наличната максимална сума до която можете да заложите моментално. Ако искате да предложите алтернативен коефициент или искате да заложите на по-голяма сума, може да го направите.

> Betfair Борса Онлайн!

5. Искане на по-добър коефициент!
Ако не сте съгласни с коефициентите, които се предлагат в Betfair, вие можете и трябва да поискате по-добри.

> Поискай по-добър коефициент в Betfair сега!

Още информация и актуален бонус за борсата на залози на Betfair може да намерите на страницата за борсата за залози в Betfair България – betfair.zalozite.com. Към момента актуалната оферта на борсата е да залозите най-малко €20 на първия си залог в раздел Спортна Борса и при неуспешна селекция, да полузичте връщане на залога в КЕШ от €20.

6. Как да играем Азиатски хендикап?
Подробно пояснение за това как се играе азиатски хендикап и как да се направи залог за азиатски хендикап в Betfair.

> Азиатски Хендикап в Betfair!

7. Гарантирана печалба “Cash Out”!
“Cash Out” е уникална функция на Betfair, която ви дава повече контрол над вашите посрещнати залози. Използването на Cash Out означава, че можете да вземете гарантирана печалба или да ограничите вашите загуби.

> Cash Out в Betfair!

8. Гарантирана печалба “Зелена книга”!
Зелена книга = гарантирана печалба. Запознайте се с това как да си гарантирате печалба в борсата за залози с помощта на търгуване на позиции “ЗА” и “СРЕЩУ” в даден пазар.

> Зелена книга в Betfair!

9. Техника “Безплатен Залог”!
Научете как да спечелите безплатен залог в Betfair като просто следвате техниките за извършване на залози “ЗА” и “СРЕЩУ”.

> Безплатен залог в Betfair!