Europa League – квалификации

ЦСКАЗимбру Кишинев - ЦСКА София
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00 по Diema ТВ
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
CSKA SofiaВ първия мач Червените показаха, че са по- добрия отбор и заслужават повече да продължат напред. Това може да се случи само с победа или с резултатно равенство. Между двата мача ЦСКА постигнаха една много важна и трудна победа в Ловеч срещу местния Литекс за първенство и сега ще влязат в този толкова важен мач за тях с повишено самочувствие и вече понавлязли в игрови ритъм. Прогноза 2.

СТ. Полтен - Ботев Пловдив
БотевКвалификации за Лига Европа
Час - 22:05
Прогноза - Х
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10
Смятаме, че двата отбора са доста равностойни и очакваме да не се победят в този мач. Също и се надяваме на това, защото Ботев победиха в първия мач в Пловдив с резултат 2:1 и сега равенството напълно ги устройва. Прогноза Х.

Дьошгор - Литекс
Квалификации за Лига Европа
Час - 21:30
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Доста хубав коефициент ни предлагат букмейкърите за оувър в този двубой, като се има предвид, че съществуват доста предпоставки за резултатен мач. Първата среща завърши с победа за унгарците с 2:0 и сега ловчанлии ще трябва да търсят задължително възможно най- бърз гол, което пък ще доведе до свободни пространства в половината на нашите. А да не забравяме, че Литекс могат да играят отлично в нападение и вярваме, че ще стигнат до попадения. За съжаление, твърде възможно е и противникът им да вкара. Прогноза Над 2.5 гола.

Чикхура - Бурсаспор
Квалификации за Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.83
Сигурност - 7/10
Турският представител е много по- добър от грузинския си съперник и ни се струва цяло чудо, че в първата среща крайният резултат бе 0:0. Сега гостите ще се мобилизират максимално и при този коефициент си заслужава да се пробва тяхна победа. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/europa-league.html

Comments Off on Europa League – квалификации

Comments are closed.