Pick of the day

Лестър - Челси
Англия
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Продължаваме да търсим успешни изяви на Лестър. Домакините до този момент не ни предават. Тимът е на първо място в класирането преди този кръг, разбивайки хегемонията на английските грандове. Един от тези грандове, Челси, прави един от най-неуспешните си сезони в последните много години. Те са чак на 14-то място. В последния кръг загубиха у дома от Борнемут. Да не забравяме и че играха в Шампионската лига през седмицата, което ги е изтощило както физически, така и психически. Прогноза 1.

Лацио - Сампдория
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Лацио се намират в криза, но сега се изправят срещу отбор в още по-голяма криза, срещу който са длъжни да спечелят трите точки на Олимпико. Лацио са в серия от три поредни победи срещу Сампдория, а у дома имат четири поредни успеха, последните три от тях с два или три гола разлика. Римските орли са фаворит. Прогноза 1.

Бней Сакхин - Макаби Тел Авив
Израел
Час - 20:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Няма много какво да се каже за този мач, достатъчно е просто да се погледне в директните двубои между двата отбора - Макаби имат 13 победи в последните 14 мача. Малко вероятно ни изглежда при тази статистика днес да се случи нещо по-различно от победа за гостите. Прогноза 2.

Нанси - Валенсиен
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Нанси заемат второто място във временното класиране с 6 победи в последните си 8 мача, докато Валенсиен са 15-ти с едва един успех в последните си 10 двубоя. Нанси изглеждат като един от фаворитите за влизане в Лига 1, докато Валенсиен изглеждат много далеч от тяхното ниво в момента. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/pick-of-day.html

Comments Off on Pick of the day

Comments are closed.