Sportingbet – предварителен кръг на Лига Европа

Алтах - Витория Гимараеш
3-ти предварителен кръг на Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Витория Гимараеш е сериозният фаворит в тази двойка от третия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Само фактът, че гостите успяха да се класират за място в Лига Европа в силното португалско първенство, трябва да ви е достатъчен, за да разберете, че гостите са изключително силен отбор. Първенството на Австрия е далеч от нивото на португалското. Същото важи и за нивото на Алтах в сравнение с това на Витория Гимараеш. Прогноза 2.

Аполон Лимасол - Кабала
3-ти предварителен кръг на Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Аполон Лимасол е опитен тим на европейската сцена и нашето мнение е, че няма да има проблем срещу далеч по-неопитния и непознат тим от Азербайджан. Домакините стигнаха до този етап на надпреварата без абсолютно никакви проблеми, докато гостите имаха сериозни затруднения. И в първия, и във втория кръг загубиха първия мач, но в реванша се вдигнаха и спечелиха. Не знаем дали ще се вдигнат за втория мач, но сега определено очакваме отново до загубят. Прогноза 1.

Тиргу Муреш - Сент Етиен
3-ти предварителен кръг на Лига Европа
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Би било огромна сензация, ако Тиргу Муреш успее да не загуби в поне един от двата си мача срещу френския Сент Етиен. Но не очакваме нещо такова да се случи. Нивото на двата отбора е съвсем различно и Сент Етиен би трябвало да спечелят дори и ако пуснат в игра резервите. Прогноза 2.

Уест Хям - Астра Гюргево
3-ти предварителен кръг на Лига Европа
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Лоша съдба споходи и другия румънски представител на този етап от надпреварата - Астра Гюргево. Едва ли който и да е отбор от румънското първенство може да се мери с който и да е отбор от Висшата лига на Англия. А да не говорим за спечелилия ФА Къп тим на Уест Хям. На домакините не им се случва често да стигат до европейските клубни турнири, така че едва ли ще подходят с неглижиране към този двубой. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/sportingbet_30.html

Comments Off on Sportingbet – предварителен кръг на Лига Европа

Comments are closed.