Sportingbet прогнози за Типелиген

Волеренга - Бодьо Глимт
Норвегия
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Не се очаква Волеренга да срещне сериозни затруднения в опита си да победи отбора на Бодьо Глимт. Волеренга имат 3 победи в последните си 4 директни срещи с Бодьо Глимт, като и трите са с по два гола разлика. Сега домакините имат 4 победи в последните си 6 двубоя, докато гостите са в серия от 3 поредни загуби. Отбор от Зона Европа срещу отбор от зоната на изпадащите с 8 спечелени точки в 13 мача - ясно е накъде ще се насочат нашите везни. Прогноза 1.

Викинг - Сарпсборг
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

И тук по всичко личи, че ще видим домакинска победа. Викинг имат 5 победи в последните си 7 двубоя, както и 2 победи в последните си 2 директни срещи със Сарпсборг на своя стадион. Сарпсборг успяха да спечелят само една точка в последните 3 кръга. Няма изгледи след днешния двубой да увеличат точковия си актив. Прогноза 1.

Мьондален - Сандефьорд
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Дерби от втората половина на класирането в норвежкото първенство. Мьондален са на 11-та позиция с актив от 14 точки, докато Сандефьорд заемат последната позиция във временното класиране със само 7 пункта след 13 изиграни кръга. 6 от точките на Сандефьорд дойдоха в първите три кръга, след това тимът записа едва една точка в 10 двубоя. Тези им изяви със сигурност не ги оставят със сериозни шансове срещу все пак по-стабилния тим на Мьондален. Трябва да се отбележи, че Мьондален се представят доста по-добре у дома, като в тази класация са в Топ 6 на класирането. Прогноза 1.

Тромсьо - Хаугесунд
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Домакините започнаха сезона доста слабичко, но сега имат добър шанс да спечелят малко точки, тъй като срещу тях се изправя Хаугесунд – отбор, срещу когото имат 5 поредни победи в домакинските си двубои. В последното си домакинство Тромсьо победиха гранда Молде, така че има светлина в тунела за тях. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/sportingbet.html

Comments Off on Sportingbet прогнози за Типелиген

Comments are closed.