Алсвенскан Лига Швеция

АИК - Бромапойкарна
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Бромапойкарна изглежда се очертават като аутсайдера на групата. През миналия сезон се спасиха на косъм от изпадане, но както е тръгнало през този няма да имат този късмет. В момента те са на последно място с 5 точки от 11 двубоя. Домакините са в много добра форма и заемат 5-тата позиция във временното класиране. Директните двубои между тези два отбора ни насочват още повече към този наш залог - АИК буквално смаза Бромапойкарна в последните им два мача, побеждавайки ги с 4:0 и 6:0. Сега търсим само два гола разлика, за да бъде залогът ни успешен. Смятаме, че ще бъде.

Норкьопинг - Йефле
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Има всички предпоставки да се случи равенство в този мач. Последните два двубоя между Ньоркопинг и Йефле завършиха без победител, а в предишните си размениха по една победа с един гол разлика. Последния мач на домакините е Х. 4 от последните 5 мача на гостите също са равенства. Равностоен мач, в който най- логичния краен резултат изглежда ремито. Прогноза Х.

Хакен - ИФК Гьотеборг
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - 2
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10
Смятаме, че гостите ще намерят най- сетне себе си и ще спечелят този мач. Те 9 поредни мача нямат загуба, но прекалено големия брой на равенствата ги държат далеч от върха. Сега гостите са на 6-та позиция, но мястото им е много по- напред. Все пак първото място е на само 6 точки разстояние, така че не всичко е изгубено. Домакините не са лош отбор, но просто класата е на страната на гостите. ИФК Гьотеборг биха последните два пъти Хакен с 3:1 и 3:0. Хакен са силни домакини, но и затова коефициентът за гостите е толкова добър. Прогноза 2.

Сириус - Хамарби
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:20
Прогноза - 2
Коефициент - 2.35
Сигурност - 5/10
Представянето на двата отбора е в двата полюса. Домакините имат само 8 точки в последните си 8 двубоя и заемат незавидната 12-та позиция, докато гостите са в серия от 4 поредни победи и са първи в класирането. Не може да се каже, че представянето на домакините е лошо, просто това им е нивото. Те през миналия сезон играеха в долната дивизия. Хамарби в същото време бяха в челото на тази. Не успяха да се класират, но този сезон имат по- големи шансове. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_2.html

Comments Off on Алсвенскан Лига Швеция

Comments are closed.