Алсвенскан Лига

Мялби - Норкьопинг
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
Норкьопинг винаги са се представяли много добре срещу Мялби и очакваме тази тенденция да продължи. В последните 6 мача между двата отбора Норкьопинг имат 5 победи и веднъж са завършили наравно. През този сезон Мялби до голяма степен разочароват, защото заемат предпоследната позиция във временното класиране с цели 11 загуби в 18 мача. Норкьопинг са доста по- напред и очакваме да спечелят. Прогноза 2.

Калмар - Фалкенбергс
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Домакините изглеждат като фаворит в този мач и може би наистина са, но смятаме, че лошата им форма няма да им позволи да спечелят това си домакинство. Калмар играят много зле след подновяването на първенството в началото на юли, записвайки 3 загуби и 2 равенства оттогава. Фалкенбергс по принцип са отбор от по- ниска класа, но са в добра форма и би трябвало да откраднат поне една точка от стадиона на Калмар. Прогноза Х2.

Хелзинборг - Елфсборг
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Двата тима не са от най- резултатните отбори, като средно в срещите и на Хелзингборг, и на Елсборг има доста под 2.5 гола. Последните 3 мача между тези два отбора са ъндъри. През този сезон Елфсборг и Хелзинборг се срещнаха два пъти, като и двата пъти Елфсборг победиха с минималното 1:0. Малко вероятно е да видим много голове в този мач. Прогноза Под 2.5 гола.

Халмстад - Хакен
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Това пък са два от най- резултатните тимове в шведското първенство, като и двата отбора имат средно в мачовете си повече от три гола на двубой. Последните два мача между Халмстад и Хакен бяха с три или повече гола, очакваме и сега да видим нещо подобно. Прогноза Над 2.5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_14.html

Comments Off on Алсвенскан Лига

Comments are closed.