Английската Висша лига

Кристъл Палас - Манчестър Сити
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Манчестър Сити започнаха по перфектен начин новия сезон на английската Висша лига. Те спечелиха всичките си двубои от началото му, а плюс това успяха да ги спечелят много убедително - две победи с по 2:0 и две с по 3:0. Сити имат 4 победи в последните 5 мача срещу Кристъл Палас. Няма спор и че класата му на Гражданите е на съвсем друго ниво. Прогноза 2.

Евертън - Челси
Англрия
Час - 14:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Челси, за разлика от Сити, са много нестабилни от началото на първенството, но пък заради това получаваме такъв добър коефициент за тях. Началото на сезона на Евертън също далеч не е цветущо. През миналия сезон Челси на два пъти победиха Евертън. Има добри шансове да победят и сега, нищо че не се намират в най-добрата си спортна форма. Прогноза 2.

Уотфорд - Суонзи
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Суонзи са много стабилни. Те все още нямат загуба през този сезон, а в последния кръг победиха Манчестър Юнайтед с 2:1. Уотфорд пък все още не могат да запишат три точки. Те са новаци в елита, а все пак всяко начало е трудно. Суонзи са фаворит и такъв коефициент е в само в наша полза. Прогноза 2.

УБА - Саутхямптън
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Много равностоен мач, в който трудно ще се излъчи победител. Двата отбора са на горе-долу едно и също ниво и равенството е много вероятен изход. Ние ще се доверим точно на него. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_12.html

Comments Off on Английската Висша лига

Comments are closed.