Английска първа футболна лига

Шефийлд Юнайтед - Питърбъро
Sheffield United
Англия Лига 1
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Домакините се представят повече от добре в последно време, като в момента се намират в серия от 7 поредни победи във всички турнири. Тези победи успяха да направят домакините от отбор, намиращ се в зоната на изпадащите, в отбор от златната среда на класирането. Питърбъро са по- напред в класирането, но моментното им състояние не е толкова добро. В последния кръг те паднаха като гости от Кроули Таун. В края на октомври Шефийлд и Питърбъро се срещнаха и тогава завършиха с нулево равенство. Сега очакваме играещият много по- добре оттогава Шефийлд да спечели пред собствена публика. Прогноза 1.

Колчестър - Родъръм Юнайтед
Англия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10
Домакините са на границата в зоната на изпадащите, докато гостите се намират в зоната, която дава право на участие в плейоф за покачване в Чемпиъншип. Формата на домакините е крайно притеснителна, като в последните си 5 срещи те имат 4 загуби и 1 равенство. При Родъръм формата е на коренно противоположно равнище - в последните си 9 мача имат 7 победи и 2 равенства. В последния кръг размазаха тима на Нотс Каунти с 6:0. С оглед на тези статистически данни би трябвало да ви е станало ясно защо нашите очаквания са за победа за гостите. Прогноза 2.

Кроули Таун - Стивънидж
Англия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Домакините са солиден отбор от средата на таблицата, който не познава вкуса на поражението вече 6 поредни мача. Гостите са на предпоследно място и са основен претендент за изпадане. Наистина гостите показаха, че има светлина в тунела, след като спечелиха в последните си 2 мача, но като че ли това беше по- скоро изключение. За сметка на това, преди тези две победи записаха 3 поредни загуби. Очакваме кратката серия на гостите да приключи тук. Прогноза 1.

Нюпорт Каунти - Флийтууд Таун
Англия Лига 2
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Двата отбора са много равностойни и това си личи от коефициентите, които букмейкъра bet365 предлага за тях - 2.70 за домакините и 2.75 за гостите. 4 поредни срещи двата отбора не са правили равенство помежду си и очакваме в този толкова изравнен двубой това да се случи. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/blog-post_4.html

Comments Off on Английска първа футболна лига

Comments are closed.