Аугсбург срещу Хофенхайм: Прогноза от Бундеслига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Бундеслига - Германия
16:30/11 ное.
Аугсбург - Хофенхайм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Футболната среща между ФК Аугсбург и 1899 Хофенхайм е насрочена за 11 ноември 2023 г. от 16:30 ч. Двубоят ще се проведе на WWK Arena в Аугсбург, който ще послужи като бойно поле за тези отбори от Бундеслигата, които ще се изправят един срещу друг в обещаващия вълнуващ мач.

Анализ на мача

ФК Аугсбург, който в момента се намира на 10-то място в немската Бундеслига, показа смесени резултати в последните си гостувания. Формата им в ДВУЛЛ, независимо от равенствата и загубите, говори за вариативност в играта им. В последните си десет двубоя ФК Аугсбург показа впечатляващ атакуващ нюх, отбелязвайки 1-5 гола в осем от десетте мача. Въпреки това, техните защитни умения изглеждат съмнителни, тъй като седем от последните им мачове позволяват на противника да вкара 2-3 гола, което подсказва за потенциално пропусклива защита.

Виж всичко важно за създаване на Бетано регистрация!

Обратно, 1899 Хофенхайм, заемащ шесто място, изглежда има синусоидално представяне, както показват последните им пет мача (LWLWL). Отборът показва значителен атакуващ потенциал, отбелязвайки 2-3 гола в осем от последните си мачове. Въпреки че загубиха някои мачове заради пропуски в защитата, постоянството им в отбелязването на голове може да бъде огромна заплаха за Аугсбург.

Слабостите в защитата на двата отбора предполагат тежък мач с много голове, като по-доброто класиране на Хофенхайм вероятно им дава предимство.

Един срещу друг

* Статистиката от последните мачове „head-to-head“ показва интересна картина, като и двата отбора имат по две победи в последните пет срещи.

* Всички мачове са били високо резултатни, като в повечето от тях е имало над 2,5 гола, което предсказва високорезултатен мач и този път.

* Последните две срещи станаха свидетели на победи като гост, когато и двата отбора не успяха да отбележат у дома, което подсказва за потенциални изненади.

Скорошна форма

* Скорошната форма на Аугсбург е сравнително по-добра, като в последните си пет мача те са загубили само един мач в сравнение с трите загуби на Хофенхайм.

* Въпреки това по-високият рейтинг на Хофенхайм и по-постоянната способност за отбелязване на голове предполагат малко по-силно представяне като цяло.

Тенденции

* В момента Аугсбург е в серия от два мача без загуба. Това може да се окаже мотивационен фактор за тях, за да предотвратят нови загуби.

* Въпреки спорадичните загуби, Хофенхайм успя да отбележи във всичките си скорошни гостувания, поддържайки постоянна голова серия.

Публикация Аугсбург срещу Хофенхайм: Прогноза от Бундеслига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/augsburg-hoffenheim-martin-georgiev-11-11-2023/

Comments Off on Аугсбург срещу Хофенхайм: Прогноза от Бундеслига на Мартин Георгиев

Comments are closed.