Аячо – Тулуза, прогноза (23/05/2018)

аячо тулуза прогноза

Прогноза за Аячо – Тулуза, публикувана във форума за залози. Начало на мача: 21:45.

Прогноза: Аячо и Тулуза ще завършат при реми!

oberti (баланс: +34.20): Равен @ 2.90 х 8

Днес ще се изиграе още един плейоф във Франция между кандидатът за промоция Аячо и борещият се за оставане в Лига 1 – Тулуза.

Гостите този сезон играха доста слабо. А в последния кръг отчаяно се молеха Каен да загуби от ПСЖ, за да ги изпреварят като победят Гингам – да, ама не!

Тулуза мога да кажа, че заслужават да са в това положение в момента, защото не показаха нищо запомнящо се. А в гостуванията си бяха просто ужасни този сезон.

Гледай онлайн на живо този плейоф – пряко предаване тук!

Днес им предстои тежък мач срещу силен домакин в лицето на Аячо. И единственото, което Тулуза могат да вземат според мен, е равенство.

Аячо достигна до тук, като отстрани Льо Авър по пътя си в плейофите за промоция. Но и там имаше драми, след като в редовното време завършиха 1:1.

Проблемът за Аячо е, че в мачът срещу Льо Авър двама титуляри получиха червени картони в продълженията. Днес това ще им е от допълнителна тежест.

Въпреки липсите, Аячо се представиха чудесно в домакинствата си този сезон на Лига 2. Тази вечер очаквам също добра игра като смятам, че в реванша ще се реши кой заслужава да бъде в Лига 1. А днес – равенство.

Зулте Варегем – Локерен, прогноза (23/05/2018)

Материалът Аячо – Тулуза, прогноза (23/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/аячо-тулуза-прогноза/

Comments Off on Аячо – Тулуза, прогноза (23/05/2018)

Comments are closed.