„А“ футболна група на България

Лудогорец - Левски
България
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

В едно от двете големи дербита на кръга Лудогорец приема Левски тази вечер от 21:00 часа. Фаворитът в този двубой е ясен - Лудогорец отпаднаха от Шампионската лига и сега ще вложат всичките си усилия в местното първенство, като за всички е ясно, че тимът на Орлите е няколко класи над всеки друг роден тим. Лудогорец по традиция нямат проблеми в домакинствата си срещу Левски - имат 4 победи в 6-те си домакинства след влизането в елита. Прогноза 1.

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив
България
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

И двата отбора не се представят убедително от началото на сезона, но Ботев имат важен коз, който очакваме да се окаже решаващ. Ботев наеха нов треньор, а новият треньор по старо неписано правило винаги вдига отбора поне за малко и той се представя успешно поне в първия мач. Локомотив все още не могат да запишат точка след загуби от Славия и Берое. Ботев поне направиха един равен на Левски в първия кръг. Прогноза 1.

Мюнхен 1860 - Фрайбург
Германия 2
Час - 16:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10

Фрайбург отпаднаха през миналия сезон от елита по много нещастен начин, завършвайки на само една точка от зоната на спасението. Ако бяха взели нещо от гостуването си на Хановер в последния кръг щяха да се спасят, но загубиха с 2:1. Не е дошъл краят на света обаче и гостите имат желанието през тази кампания да се върнат там, където им е мястото. Започнаха много добре - с победа с 6:3 срещу Нюрнберг. Противникът им пък през миналия сезон се спаси на косъм от изпадане, като игра бараж и бе с равни точки с 17-ия в класирането, който изпада директно. Имаме сериозна разлика в класите в този мач. Прогноза 2.

Селтик - Рос Каунти
Шотландия
Час - 14:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Едва ли Селтик ще имат някакви проблеми срещу отбор като Рос Каунти в откриващия мач на сезона в шотландското първенство. Нашето очакване е домакините да зарадват публиката си с една убедителна победа в първия мач за сезона. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post.html

Comments Off on „А“ футболна група на България

Comments are closed.