Барселона – Ейбар: Прогноза за полувреме на Стефан Ралчев

Бях се зарекъл да прогнозирам по-рядко Барселона заради колебливата и на моменти дори непредвидима игра на отбора. Обаче сега имаме подходящ мач, за който мисля, че може да имаме успех.

Имам няколко варианта за прогнози, които ще ви споделя – едната е да играете Барселона да отбележи и в двете полувремена за коефициент около 1.70. Другата е да играете Над 3,5 гола за ставка около 2.00. И третият ми вариант е Барселона да спечели и двете полувремена, което получава 2.27 от Winbet. Това е и моята прогноза за срещата.

И този път подхождам с прекалено доверие към домакините, но те нямат друг шанс освен категорична победа. През седмицата каталунците извършиха разрешения им от Лигата трансфер на Мартин Брайтуайт от Леганес. Сделката бе позволена, след като и Луис Суарес, и Дембеле ще бъдат аут до края на сезона.

Очаквам и Меси да вкара гол, но коефициентът за „Гол по всяко време“ на аржентинеца е около 1.40, така че съвсем не си заслужава. Ако искате, може да опитате с два или повече гола на Меси, защото той не се е разписвал в 4 поредни мача (три за първенство и един за купата) от края на месец януари.

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
17:00/22 февр.
Барселона - Ейбар
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Публикация Барселона – Ейбар: Прогноза за полувреме на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/barcelona-eibar-22-02-20/

Comments Off on Барселона – Ейбар: Прогноза за полувреме на Стефан Ралчев

Comments are closed.