Беларус срещу Андора: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/18 ное.
Беларус - Андора
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Квалификациите за Евро Шампионата предлагат интригуващ мач, в който Беларус се изправя срещу Андора на 18 ноември 2023 г. Двубоят е насрочен за 19:00 часа на стадион Szusza Ferenc Stadion в Будапеща. И двата отбора ще се стремят да спечелят точки в тази среща, но по различни причини, които ще разгледаме в този анализ.

Анализ на мача

Беларус показа, че е способен да се справи с предизвикателството в последните мачове, като постигна решаващо равенство 3:3 срещу Швейцария и удържа Румъния на разстояние с 0:0. Въпреки петото си място, тези резултати показват, че Беларус не трябва да бъде подценявана, особено от Андора, която в момента се намира в дъното на групата.

Научи всичко за betano bulgaria!

За разлика от тях, формата на Андора не е толкова вдъхновяваща, като поредицата от загуби бе временно прекъсната само от равенството срещу Косово. Вкарването на голове е сериозен проблем за Андора, както се вижда от мачовете, в които те не успяха да се разпишат. Защитата им е пропусклива, като в няколко срещи те допуснаха множество голове.

Предишният сблъсък между тези две страни завърши с безголово равенство, което показва, че макар и двата отбора да изпитват затруднения в отбелязването на голове, те могат да бъдат устойчиви в отбранително отношение, когато се изправят един срещу друг. Това би могло да подскаже, че в Будапеща предстои нова напрегната среща.

Един срещу друг

– Неотдавнашният мач между двата отбора завърши с равенство 0:0.

Скорошна форма

– Беларус: DDLDW, показвайки способност за равенство срещу по-силните отбори и победа срещу някои от по-слабите съперници.

– Андора: LLLDL, като се бори за победа и често търпи поражения.

Публикация Беларус срещу Андора: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/belarus-andorra-martin-georgiev-18-11-2023/

Comments Off on Беларус срещу Андора: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.